Korona og konsekvenser (oppdatert 3/4)


Helsedirektoratet har besluttet forbud mot idrettsarrangementer (oppdatert) og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs. Dette gjelder også aktiviteter i skytterlagene. Tiltakene gjelder i første omgang fra 12. mars klokken 18.00 til og med 13. april 2020.

2/4: Det er åpnet for begrenset aktivitet

Når det gjelder Landslotteriet kom følgende melding den 27/3:
Situasjonen rundt koronaviruset har dessverre også påvirket Landslotteriet. Pga. korona-krisen gir foreløpig ikke Lotteritilsynet oss tillatelse til å gjennomføre årets lotteri. Vi får dermed ikke lov til å sende ut loddene til skytterlagene. Når en eventuell tillatelse vil komme er foreløpig uvisst. Vi har fått signaler om at det kan være aktuelt å utvide salgsperioden og trekningen av hovedgevinster, men det kommer an på når en eventuell tillatelse gis. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet noe mer.

Med vennlig hilsen
Det frivillige Skyttervesen


Vi ber ellers lagene i Salten følge anbefalingene fra Norges Skytterstyre og avlyse arrangement utover lagsnivå t. o. m. 30. april.
Info fra Folkehelseinstituttet

Les mer