Bodø, den 2000-09-18

 

 

 

Til skytterlagene i Salten

      Samlagets tillitsvalgte

 

 

 

SAMLAGSINFO NR. 4/2000.

 

To måneder er gått siden sist. Det alt vesentligste av aktivitet utendørs er over for i år. Salten kan  se tilbake på en av sine beste sesonger noensinne med bl.a. norgesmester i felt, skytterprins og meget mer. Selvsagt er de mange gode sportslige prestasjonene noe som gleder. Minst like gledelig er det dog å konstatere at vi har bredden med god oppslutning også der.

 

Nå står en overfor en tid med ettertanke, ja, etter hvert også tenking og planlegging fremover hvor kanskje en av milepælene er Landsskytterstevnet på Bestemorenga. Denne ettertankens periode er viktig på mange måter, og i den inngår de årvisse rapportering med årsmeldinger m.v. Jeg vil anbefale at lagene ganske raskt går i gang med dette mens en ennå har det meste friskt i minne. Er eksempelvis ikke resultatlister og premieoppgjør utsendt, er det nå på høg tid å få dette gjort.

Jeg vet at noen lag allerede er i gang med forberedelser til årsmelding (også til DFS) og årsmøte.  Dette høres meget fornuftig ut!

 

Litt oppsummering/påminnelser:

 

De som venter på refusjon av sine utgifter til jubileumspins, kan imøtese dette i løpet av oktober.

En av flere forberedelser er at en nå snarest tar initiativ til å få oversikter fra andre brukere av banen (eks. Forsvaret, Heimevernet, Politi m.v.). Det dere trenger er navn og fødselsår.

 

 

 

Vennlig hilsen 

 

 

Henning Ivarrud

samlagsformann