Bodø, den 2001-05-06

 

 

 

Til skytterlagene & samlagets tillitsvalgte

 

 

SAMLAGSINFO NR. 2/2001.

 

Feltsesongen er, med et par større unntak midtsommers, historie for i år, og banesesongen er allerede innledet. Arnt-Erik Aunes åpningsresultat med 346 poeng får en ta som et signal om at store ting er på gang utover sommeren! På rekke og rad kommer det ene åpne stevnet etter det andre både innen og utenfor samlaget. Landsdelsstevnet i Røvassdal i månedsskiftet juni/juli er et høgdepunkt med tillegg av Rana-Salten stevnet på Bestemorenga helga deretter den 8. juli. Dette stevnet er i tillegg et teststevne for elektronikken som skal fungere 100 % under LS. Ja, LS 2001 på Bestemorenga er selvsagt målet for de fleste uansett  ambisjoner. Jeg regner med vi snakkes på et eller annet vis før den tid.

 

-         Sak 10/01 Oppsummering av feltsesongen. Eget notat vedlegges, og jeg forventer at lagene gir tilbakemelding slik det bes om og innen angitt frist. Det er svært viktig at vi får nettopp lagenes syn på hvordan dere vurderer vegen videre for feltskyting i Salten.

-         Sak 17/01 Diverse orienteringer; herunder Skytingens Dag. Som det  fremgår, vi samlaget refundere lagene dokumenterte utgifter ved innkjøp av solbriller spesielt laget for denne årets skyting. Tidligere opplegg med fellesannonsering vil også i år bli fulgt opp. De lag som har sine planer klar m.h.t. tidspunkt, sted, og påmeldingstidspunkt må gjerne melde fra om dette til undertegnede snarest. I fjor fikk vi en oppslutning på ca. 500 deltakere. Målet må være at vi i år skal oppnå minst det samme.

·        Forberedelsene til Landsskytterstevnet regner jeg med er i rute hos Bodø Østre. Samlagets utfordring med å gjennomføre geværkontrollen synes også å være under kontroll. Det er 39 som har sagt seg villig til å ta et tak (4 av disse kommer fra Vefsn skyttersamlag). Trolig hadde det vært fint om vi hadde enda noen flere til disposisjon, og Rune Åsbakk noterer gjerne flere på lista si.

Alle skytingene går etter samme mønster som i fjor.

 

Så gjenstår å ønske enhver i sær en hyggelig og fremgangsrik banesesong som inneholder mange høgdepunkter og med Landsskytterstevnet som det største!

 

Vennlig hilsen

 

 

Henning Ivarrud

 

 

Vedlegg:

 

NOTAT

 

FELTSKYTING I SALTEN. VEGEN VIDERE.

 

Oppsummering av årets feltsesong (åpne stevner) ble gjort på vårt styremøte den 29. april.

 

Vi registrerer nok en viss tilbakegang selv om totalbildet inklusive lagenes interne stevner kan vise noe annet. En har vel inntrykk av at flere lag prioriterer det indre liv noe som utvilsomt er riktig!

 

I styremøte som nevnt ble bl.a. følgende momenter diskutert:

 

-         Færre åpne stevner?

-         Flere dobbeltstevner?

-         3 eller 4 stevner i Salten Rundt?

-         Finale i ”Salten Rundt” avvikles under siste stevne i karusellen?

 

Selvsagt kan det være andre momenter enn nevnt ovenfor som er viktig å ta med seg i en vurdering.

 

Før vi begynner terminlistearbeidet for neste år, ønsker vi tilbakemelding fra så mange som mulig av lagene. Sett derfor temaet opp som sak på første styremøte (i løpet av åren), og la oss få tilbakemelding om hvordan nettopp ditt lag ønsker at vi skal legge opp strategien for fremtidig feltskyting i Salten.

 

Frist for tilbakemelding: 5. juni d.å.

 

Bodø, den 2001-05-01

 

 

Ivarrud