Bodø, den 5/2-2002

 

 

Skytterlagene, tillitsvalgte m.fl. 

 

 

SAMLAGSINFO NR 1-2002.

 

Godt nytt år!

 

Vi er allerede godt i gang med et nytt skytterår. Hver og en har formodentlig staket ut kursen og gjort seg noen tanker om det som ligger foran av utfordringer. Dette gjelder også dere skytterlag med tillitsvalgte: Jeg håper dere har tatt dere en intern prat om aktuelle mål for 2002, og hvordan de skal nås, hvem skal bidra til hva osv. Aktivitets-/handlingsplan er kjente stikkord.

 

Internt i samlaget har vi ikke de store sportslige arrangementer som i fjor. Det er likevel mer enn nok å strekke seg etter på det sportslige og administrative plan alt etter ståsted og ambisjoner. La meg bare nevne en viktig dimensjon, nemlig våre samlagsstevner. Det hadde vært skikkelig moro om vi kunne få en oppsving  på disse mesterskapene som jo er de definitive høgdepunkter innad i samlaget.

 

Saltdal har jo allerede arrangert mesterskapet innendørs på miniatyr/luft. Dette kan vel ikke karakteriseres annet enn en suksess med sine 72 deltakere (og samlaget har allerede mottatt resultatliste og stevneoppgjør). At laget selv stilte med i overkant av 30 deltakere gjør det ikke mindre imponerende.

I forlengelsen av dette er ut- og oppfordringen at lagene bidrar til god deltakelse på bl.a. samlagsstevnet i felt som arrangeres av Sandhornøya skytterlag den 17. mars. Skal dette kunne skje må også lagene drive informasjon og motivasjon i egne rekker. Her tror jeg det ennå er mye å hente.

 

Så går jeg tradisjonen tro over til noe stikkordsmessig info:

 

·        Samlagsstyret hadde styremøte den 22. januar. Vedlagt følger referat og med eget vedlegg som angir stevneinnskudd for 2002.

 

Med ønske om et fremgangsrikt og godt skytterår avslutter jeg for denne gangen!

 

Vennlig hilsen

 

 

Henning Ivarrud

 

Vedlegg

 

Gjenpart: HV-distrikt 14, Nord-Norges Skytterkrets