Bodø, den 2001-02-04

 

 

Til skytterlagene, samlagsstyret m.fl.

 

 

SAMLAGSINFO NR.1-2001.

 

GODT NYTT ÅR til dere alle!

 

Så er vi allerede godt i gang med et nytt år; med nye utfordringer og muligheter.

Som enkeltpersoner, som lag/samlag har vi nok forskjellige planer, ambisjoner og mål innen vårt virkefelt i Det frivillige Skyttervesen. Viktig er det dog tror jeg at vi setter oss noen mål og arbeider mot disse i lys av de muligheter og virkemidler som gis.

 

Sportslig vil nok for mange årets Landsskytterstevnet på Bestemorenga være målet. Administrativt vil spennet være stort. Aller viktigst for alle vil jeg kanskje si det er å sørge for at laget griper fatt i utfordringene hos seg selv, og setter opp planer og mål ut fra hva en der finner er det beste og mest fornuftige/nødvendige.

 

Her fremgår bl.a. satser for innskudd ved åpne stevner og samlagets egne arrangementer.

Som der også fremgår, har vi fortsatt for salg poengkort, dvs. kort for føring av resultater og plotting av treff under feltskyting.

I forhold til regnskapet for 2000 kan en være oppmerksom på at inklusive overskuddet er der ca. kr. 11.000,- av ”bundne” midler etter Glomfjord skytterlag.

Fortsatt er det plass for flere medhjelpere, og disse kan kontakte Rune Åsbakk, Helge Leithe, Arnfinn Johansen, Ivar Volden eller undertegnede.

Jeg ber om at lagene gir meg tilbakemelding snarest og innen utgangen av mars. Deretter vil vi vurdere om det skal rettes henstilling til Skytterkontoret om et felles resultatprogram.

 

 

Henning Ivarrud

samlagsformann