Bodø, den 2000-01-16

 

 

 

Til  Skytterlagene v/formannen

       Samlagets tillitsvalgte

 

 

 

SAMLAGSINFO NR. 1/2000.

 

Godt nytt årtusen!

 

Ja, så er det på’n igjen, og selv om noen i øyeblikket måtte slite med influensa eller dess like, håper jeg likevel at dere har eller får overskudd til å ta fatt på et nytt skytterår. Fjoråret representerte jo på mange måter et toppår for Salten. Nå er utfordringen å bygge på det som er skapt og derfra sette oss nye mål; hver fra sitt ståsted.

 

Noen påminnelser og momenter:

 

Under sak 4 d ble omtalt den nye Aspirantklassen og klasse for AG-3. Disse to viktige sakene er dere orientert om i rundskriv nr.38/99 og 39/99 fra Skytterkontoret.

I forhold til AG-3 skyttere vil det jo spesielt være mannskaper fra Heimevernet som er interessante for oss. Jeg ber dere derfor tenke på samarbeid med det lokale HV-området. Vedkommende områdesjef vil dere sikkert være kjent med, og en diskusjon med ham om hvordan dere kan tilrettelegge for skyting for HV-personell vil være nyttig for begge parter.

Sak 5 c gjelder skytetider, og dette er en oppfordring til alle arrangører og standplassledere om ikke å ”stresse” på standplassen (bane/felt). Hvis ikke spesielle grunner skulle tilsi noe annet, så la skytterne disponere den tilmålte skytetid fullt og helt.

 

Skulle her bli endringer i løpet av året (adresse/telefonnummer), så gi meg beskjed. Det er også av interesse å få oppgitt e-mail adresse til de som har slikt.

 

 

 

 

 

 

Jeg ber dere alle slutte opp om dette tiltaket, og herunder gjøre en innsats til felles beste.

 

·        Jeg vil også minne om Skoleskytingen hvor rapporteringsfrist til formannen i samlagets ungdomsutvalg er 1. mars. Flere lag  har over mange år vist flott innsats på dette området, og oppfordringen er at enda flere følger opp. Ikke minst er dette tiltaket en kjærkommen anledning til å få noen ekstra kroner i klubbkassen. For de som ønsker nærmere opplysninger vil jeg anbefale å ta kontakt med Helge Leithe eller Thor Østrem.

 

·        Alle lagsformenn har fått brev av 10.12.99 fra formannen i DFS med takk for innsatsen i 1999. Han omtaler her noen forhold som er viktig å ta med seg i fortsettelsen.

Vedlagt følger til orientering kopi av brev dat. 17.11.99 fra Alf Tobiassen; Nord-Norges representant i Norges Skytterstyre.

 

·        Til slutt vil jeg komme inn på litt av det jeg nevner innledningsvis, nemlig det å sette mål for 2000. Årsplanlegging/aktivitetsplanlegging er viktig. Her er ikke poenget å lage omfattende/kompliserte planer, snarere tvert imot. Noen tanker må dog styrene gjøre seg innledningsvis på året om hva det skal satses på. Lagets terminliste er en god begynnelse, og så kan en supplere denne med noen , enkle og realistiske mål alt etter eget ståsted. På den sportslige siden vil det vel være naturlig å tenke mot Landsskytterstevnet i 2001, eller hva.

 

Lykke til med skytteråret 2000!

 

Vennlig hilsen

 

 

 

Henning Ivarrud

Leder